Monday, February 14, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Salam...ade member FB ajak masuk kontes..so sy pon masuk le.....sesape yg nak join tu klik la gambo nih....hehehe Torek sy pantang tgk contest..hahaha


Torek sy nak join!! weeehuuu~~


Comel la nih...ade can menang x??? hahaha

Hello..sy Torek...nama penuh Torek Hebat...haaaaaa

Kalo x cukup comel lagi x tau le....

TuanTorek ngan Torek...

zzz...ZZZZ...%$*&$*&^$*&

HUH!! woot woot!!

mana acik jande nih??? haha

Syarat dan Peraturan

  1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com - Done
  2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait. - Done
  3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah - Done
  4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;) - Done
  5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join. - Done (lebih pon xpekot...meramaikan kengkawan)

Nak tag x reti...so sy tulis nama member FB bleh???


12 comments:

mia.lia said...

kalah la yg lain kalau torek msuk..hahaha

Pacinggo said...

hahaha apsal lak kak???

sunyi sepi said...

hohohohoho....tkmo masuk ler....dh tau torek menang...huhuhuhu camner nk vote...

apisv2 said...

timeksh sbb join contest nie.
goodluck;)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

Pacinggo... saya tak faham soalan awak.. Maksud awak tag kawan saya aje tu yang kat mana? hehehe.. sorry..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

Comel la kucing awak.. nak kucing tu bole? hehehe..

Pacinggo said...

Apis: welcome bro:)
Fara: hehe x bleh...huhu sy syg torek sy..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

hehehe... jangan la mare..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

pacinggo!! saya dah follow blog awak.. jom follow blog saya pulak ek.. terima kasih.. hehehe..

Pacinggo said...

roger...thanks...da follow gak :D

khaliesah said...

torek..tom kate kat kamoo goodluck!!!haha (:

thefluffies said...

Waaahhh.. ada nama Cik Nerq lah! Tengkiu.. tengkiu...! Lova ya Torek!!